Dierenkliniek Dikketje Dap Eindhoven

Ons team

Patty

Dierenarts, afgestudeerd in 2001 aan de faculteit diergeneeskunde Utrecht.

Ninke

Dierenarts. afgestudeerd in 2012 aan de faculteit diergeneeskunde Utrecht.

Marjo

Paraveterinair, Marjo is verantwoordelijk voor onze apotheek

Linda

Paraveterinair

Antoinette

Paraveterinair 

U kunt bij onze paraveterinairen afspraken maken voor:

Het afnemen van bloed, bloeddrukmetingen, rontgenfoto's, nagels knippen, anaalklieren legen, wond controle's, gewichtsadvies en begeleiding, puppyconsulten, infuus spoelingen, injecties, instellen injectietherapie (ALK), medisch advies.

Over Dierenkliniek Dikketje DAP in Eindhoven

Wij werken met z’n allen altijd hard aan de beste zorg voor uw zieke huisdier in onze goed uitgeruste dierenkliniek. De kliniek beschikt over twee ruime spreekkamers, een röntgenkamer, een operatiekamer, twee opnameruimtes en een ruimte voor gebitsbehandelingen.

 

Onderstaand vindt u een foto-impressie van de verschillende ruimtes in onze kliniek.

Kring dierenartsen Eindhoven

Dienstdoend dierenarts

We werken samen met de kring dierenartsen Eindhoven. In kringverband zorgen wij voor de diensten buiten de openingstijden. Op deze manier zijn er altijd twee praktijken bereikbaar waar u terecht kunt voor spoedhulp.

Direct contact opnemen

Wij zetten ons in tegen dierenleed

In onze missie tegen dierenleed is Dikketje DAP vrijwillig actief voor Scooby Medina en Franky’s Konijnenopvang.

Scooby

Scooby Medina

Scooby is een asiel in Spanje waar voornamelijk Galgo's (windhonden die worden gebruikt voor de jacht) worden opgevangen. Na de jacht worden de honden gedumpt, maar Scooby vangt ze op.

Een van onze dierenartsen, Patty, gaat jaarlijks naar Scooby om daar vrijwillig te opereren. Alle giften in het Scooby-potje op de balie worden gebruikt voor de materialen die nodig zijn voor deze operaties.

Giften in de vorm van dekens, manden, benches, riemen en halsbanden zijn ook altijd meer dan welkom. Kijk voor meer informatie op: www.scoobymedina.com.

Konijnenopvang Franky

Franky’s konijnenopvang

Konijnen uit de regio Eindhoven worden opgevangen door Franky’s konijnenopvang. Dikketje DAP is de dierenarts voor deze opvang. In onze praktijk zijn wij bijzonder geïnteresseerd in konijnen.

Ons gehele team volgt jaarlijks nascholingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen omtrent konijnenverzorging en -behandeling.

Kijk voor meer informatie over Franky's konijnenopvang op de officiële site: www.opvangfranky.nl